CONCURS

 

22 bilete VIP la meciul de adio al generației de aur și zeci de premii zilnice de la berea de legendă Meșterul Manole!

Stimată comunitate,

Acest mesaj are scopul de a vă informa în timp util cu privire la orice noutate.

Din păcate, suntem nevoiți să vă informăm că marile premii ale concursului nostru – cele 22 bilete VIP 1 la Meciul de Retragere al Naționalei de Aur, de Fotbal a Romaniei – care va avea loc în 25 Mai 2024 – au fost anulate de către singurul lor comerciant autorizat, și anume bilete.ro.

Este important să subliniem că această schimbare nu a fost în controlul nostru și nu am putut remedia situația, indiferent de eforturile noastre.

Încă din Octombrie 2023 am achiziționat și achitat 22 de bilete VIP 1 la Meciul de Retragere al Nationalei de Aur (de fotbal) a Romaniei – eveniment cu desfășurare în 25 Mai 2024. Aceste 22 bilete le-am oferit ca premii la Concursul organizat de Berea Artizanală Meșterul Manole. Însă, în 11 Martie 2024, ora 13:47 am fost informați că ni s-au returnat banii pe biletele VIP 1. Fără nicio altă explicație. Ni se preciza că dacă doream explicații sa contactăm unicul comerciant al biletelor și anume bilete. ro. Ne pare rău pentru acest inconvenient, dar vă asigurăm că am făcut tot ce ne-a stat în putință.

Pentru a compensa, vă oferim un nou premiu mare: Roaba Meșterul Manole, ce conține 84 sticle de bere LAGER ARTIZANALĂ (fermentată natural 60 zile) și o roabă de grădină, pe langa cele zilnice, câte 1 pachet Meșterul Manole Four Pack pentru fiecare zi de concurs!

Noua perioadă de concurs este 01-20 martie 2024.

Cu stimă,
Echipa Meșterul Manole.

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul campaniei. Descarcă-l de AICI.

Magazinul online de bere Meșterul Manole este beremag.ro.